'Αρθρα

Hotel Website
5 λόγοι που η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σου δεν παίρνει κρατήσεις. Η ιστοσελίδα σου είσαι εσύ! Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σου είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής σου. Η online παρουσία σου καθορίζει την γνώμη που θα σχηματίσει ο πελάτης για σένα, οπότε μην την αμελείς.

Μια καλή ή κακή ιστοσελίδα θα επιδράσει αρνητικά ή θετικά ακόμη και στις μηχανές κρατήσεων (booking.com κ.α.), καθώς το 75% των χρηστών μπαίνουν στη σελίδα του ξενοδοχείου πριν προχωρήσουν στη κράτηση.

Παρακάτω
Speed Optimization
9 κορυφαίες συμβουλές ταχύτητας Είσαι αρκετά γρήγορος? Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας πρέπει να είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα, ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλος online ανταγωνισμός. Ακολουθούν οι κορυφαίες 9 συμβουλές βελτιστοποίησης ταχύτητας που σου προτείνουμε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα (WordPress, Joomla, Drupal), αν θέλεις να βελτιστοποιήσεις τον ιστότοπό σου.Αλλά πριν περάσουμε στις συμβουλές, θα δούμε μερικά εργαλεία που θα πρέπει να γνωρίζεις ώστε να μπορείς να εντοπίσεις τα θέματα απόδοσης της ιστοσελίδας σου.
Website Development
4 πιο βασικά στοιχεία κάθε ιστοσελίδας Ελαχιστοποίησε το Χρόνο Φορτώματος Όλος ο κόσμος όταν πλοηγείτε στο ίντερνετ είναι βιαστικός. Δεν θα σπαταλήσει χρόνο σε μία ιστοσελίδα που καθυστερεί. Οπότε ο χρόνος φορτώματος πρέπει να είναι μεταξύ 2 και 4 δευτερολέπτων. Σε μια έρευνα της Amazon αποδείχτηκε ότι κάθε 0.1 sec καθυστέρησης μειώνει 0.7% τις πωλήσεις.Οπότε αναλογιστείτε τι συμβαίνει σε περιπτώσεις όπου η καθυστέρηση ξεπερνάει τα 10 δευτερόλεπτα.  Μεγιστοποίησε τη Σαφήνεια Η κατασκευή και το περιεχόμενο

Leave a Reply