Η BeeDigital γιόρτασε 5 χρόνια
δημιουργικής παρουσίας και καινοτομίας

Seminar & Party

5 Years Anniversary

Με ένα διήμερο εκδηλώσεων γιορτάσαμε τα πέντε χρόνια λειτουργίας μας γεμάτο γνώση και διασκέδαση. Η επέτειος ξεκίνησε το Σάββατο 2 Μαρτίου με ένα συναρπαστικό σεμινάριο και workshops με εισηγήτρια τη Μαργαρίτα Γωνιωτάκη, Marketing Manager του College of Crete MBS.

Seminar

Ηγεσία & Team Building

Το σεμινάριο και τα workshops περιλάμβαναν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και το στυλ διαχείρισης συγκρούσεων, τη χρήση επικοινωνιακών τεχνικών, τον ρόλο του θυμού στις σχέσεις, καθώς και το ερώτημα αν ο ηγέτης γεννιέται ή γίνεται. 

Η παρουσία της Μαργαρίτας Γωνιωτάκη προσέφερε στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, ενισχύοντας τις ικανότητές τους στον επαγγελματικό τομέα.

Η εορταστική ατμόσφαιρα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Την Κυριακή 3 Μαρτίου, φιλοξενήσαμε ένα επετειακό πάρτυ που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με έναν χώρο που έλαμπε από φωτισμούς και χρώματα, υποδεχτήκαμε τους φίλους και συνεργάτες μας με μια ξεχωριστή ενέργεια.

Party

5 Years Anniversary

Οι καλεσμένοι μας απόλαυσαν το καλύτερο sushi και τα πιο δροσερά cocktails ενώ το πάρτυ συνεχίστηκε με πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ένας χώρος έμπνευσης και δημιουργικότητας που αντανακλούσε την πορεία μας τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε αυτή την επέτειο αξέχαστη! Ήταν ένα διήμερο όπου η διασκέδαση συνάντησε την επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτή η επέτειος αποτελεί μόνο την αρχή για τη BeeDigital, καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται και να εμπνέει στον συναρπαστικό κόσμο του Digital Marketing! Σας ευχαριστούμε για αυτα τα 5 υπέροχα χρόνια!