Διαχείριση Social Media

Social Media Marketing

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν τεράστια δυναμική στις μέρες μας. Γι’ αυτό και το social media marketing αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της στρατηγικής που ακολουθεί κάθε επιτυχημένη επιχείρηση για την προβολή και προώθησή της στο διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου:

Δημιουργία Λογαριασμών

Πρώτο μας πρακτικό βήμα στην online διαφήμιση είναι η δημιουργία σελίδων/λογαριασμών και η (ανα)προσαρμογή τους με νέο υλικό. Νέες φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου, προκειμένου να ενισχύσουμε το brand σας και να προωθήσουμε τη δυνατή πτηχή της επιχείρησης σας.

Απάντηση σε κριτικές​

Ξεκαθαρίζουμε σε ποιον πελάτη απευθυνόμαστε και προσαρμόζουμε το ύφος γραφής μας ανάλογα. Επίσης, χρησιμοποιούμε τακτικά hashtags για να είναι πιο εμφανίσιμη η κάθε μας ανάρτηση και είναι ένα έξτρα στοιχείο επικοινωνιακού πλαισίου της ανάρτησης.

Δημιουργία Περιεχομένου

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές τις ανάγκες και περιεχόμενο. Προκειμένου να κρατήσουμε μια σελίδα ενεργή λοιπόν, κρατάμε πάντοτε ανανεωμένο και το περιεχόμενο. Σε αυτο το βήμα κυριαρχεί η δημιουργική πλευρά της μέλισσας μας όπου συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και κειμενογραφία προσαρμοσμένα πλήρως στην επιχείρηση σας.

Δημιουργία Μηνιαίου Πλάνου

Δημιουργούμε μια παλέτα θεμάτων βάση των υπηρεσιών και προϊόντων σας, και βάση αυτής της παλέτας δημιουργούμε ένα μηνιαίο πλάνο δημοσιεύσεων για κάθε λογαριασμό. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να ορίσουμε και μηνιαίες προσφορές.